Winkelwagen  

product (leeg)
Facebook Winactie

Nieuwsbrief

Twitter icon

Mijn tweets

Laden

 

Intro

www.ChampagneInABox.nl is een webshop die Champagneproducten verkoopt. De Champagnekoelers staan centraal op de website. De website biedt de koelers los aan, maar ook als complete cadeaupakketen en/of relatiegeschenken. Heeft u een bepaalde wens mbt de Champagnepakketten, dan staat het team van Champagne in a Box klaar voor u. 'We stellen met u de stijlvolste Champagnepakketten samen. Neem via het Contactformulier contact op met Champagne in a Box.

 

Team Champagne in a Box

Champagne in a Box is gevestigd in Amsterdam. Vanuit een locatie op het 'Science Park' maakt  het inkoopteam van Champagne in a Box mogelijk dat u de mooiste en stijlvolste Champagneproducten uit verschillende landen (o.a. Nederland, VS, Italie, Frankrijk, Duitsland en Rusland) kunt kopen en schenken. Het verkoopteam zorgt voor het aanbod van de losse Champagneproducten, maar ook voor de samenstelling van de kant-en-klare Champagnepakketten. Wanneer u vragen heeft, een retour of een klacht heeft, kunt u het contactformulier invullen. De klantenservice neemt dan zo spoedig mogelijk (maximaal 2 werkdagen) contact met u op.

 

Producten

Op de website ziet u de verschillende categorieën voor de Champagneproducten. Wij bezorgen Champagnekoelers in verschillende vormen en materialen. Deze koelers zijn te combineren met één of meerdere Mousserende wijnen: Champagne, Prossecco, Cava, Rosé en/of Moscato. Op aanvraag bieden wij ook verschillende rode en witte wijnen aan. Om het pakket verder aan te vullen bestaan er allerlei Champagenaccessoires, zoals de klassieke lange flute Champagneglazen en/of de chique korte coupe Champagneglazen uit de jaren ’60, Champagneflesafsluiter, flesstopper, ijsblokjestang en kurkentrekker. Kortom genoeg producten een Champagnepakket compleet te maken.

 

Relatiegeschenken
Naast de webwinkel biedt Champagne in a Box maatwerk aan voor bedrijven op het gebied van relatiegeschenken. Zoals prachtige en heerlijke wijn- en Champagnepakketen, met de mooiste accessoires die het pakket af maken. 

 

Facebook en Twitter

Volg ons ook via:

www.facebook.com/champagneinabox

 Facebook Champagne in a Box

www.twitter.com/champagneinabox

Facebook Champagne in a Box 

 

Moedermaatschappij 'JE cadeau'

ChampagneInABox.nl maakt onderdeel uit van 'JE cadeau'. JE cadeau is ingeschreven bij KvK Amsterdam onder nummer 53450965.

Bankgegevens
ING te Amsterdam
Ten name van: JE cadeau
Bankrekeningnummer: 4615991 

 

 

CHAMPAGNE IN A BOX 

C. Mac Gillavrylaan 61

1098 XA   Amsterdam


 

 

Volg ons ook via: 

Twitter Champagne in a Box             Facebook Champagne in a Box