Winkelwagen  

product (leeg)
Facebook Winactie

Nieuwsbrief

Twitter icon

Mijn tweets

Laden

LADIES NIGHT - PATHE - REMINDZ

 

 

 

LUXURY GOODS  STOCK SALE PARTY

"The Pearl"

 

Deze wordt georganiseerd op een parel van een locatie welke die avond zal fungeren als achtergrond voor een veelbelovend excentriek event.april in amsterdam. leren tassen,empress brasil, annemieke rademakers, your way of life
De locatie, Galerie Storm diende vroeger als rusthuis voor dames van adel, maar is nu in handen van beeldend kunstenaar Martine Mulder. Martine’s vrije geest en taste for the unusual resulteren in een heel eigen collectie. Abstract, figuratief, hedendaags, klassiek; voor elk wat wils en geen doorsnee commercieel werk. 

 

Stel je de sfeer voor van Brian Ferry uit de jaren 80 met modellen die u de prachtige Braziliaanse bikini’s en tassen van echt python leer tonen terwijl u kunt genieten van de overheerlijke champagne die exclusief voor dit event aangeboden wordt door Champagne in a Box ! Lees hier alles over Champagne in a Box!

 

Wil je ook naar dit geweldige event op 14 December 2011 van 17.00 tot 22.00 uur meld je dan HIER aan!

Lokatie:
Galerie Storm
Derde Oosterparkstraat 201
Amsterdam

Maar er is meer…! De avond zal muziekaal omlijst worden met heerlijke tunes van de inmiddels internationaal bekende Sheila Hill en Hariatie Eleveld (When Harry met Sally). Zij zullen net als tijdens de internationale fashion shows je laten dansen van plezier tijdens het doen van je Kerstinkopen.

april in amsterdam. leren tassen,empress brasil, annemieke rademakers, your way of life

Wil je kans maken op het winnen van een Champagne pakket en een item uit de collecties van April in Amsterdam & Empress Brasil? “Like” them all op Facebook. jouw “like” en inschrijving gelden als lot! Like them HIER


  Volg ons ook via:

Twitter Champagne in a Box             Facebook Champagne in a Box